Επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2016 17:48

«Η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην Καρδιτσομαγούλα αποτέλεσε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που η δημοτική αρχή έθεσε εγκαίρως προς την ΕΠΑ Θεσσαλίας».


Αυτά υπογράμμισε σήμερα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Φώτης Αλεξάκος, αναφερόμενος στην επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας, με την προοπτική οι πρώτες συνδέσεις κατοικιών να γίνουν με την έναρξη του νέου έτους.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής και διευθυντής Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλίας, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, ανακοίνωσε ότι περίπου σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τα βασικά έργα υποδομής που απαιτούνται για την μεταφορά του αερίου προς την Καρδιτσομαγούλα, με προοπτική οι πρώτες συνδέσεις κατοικιών με το δίκτυο να γίνουν με την έναρξη του νέου έτους.
Γενικότερα, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διείσδυση του φυσικού αερίου στην Καρδίτσα, - έχουν κατασκευαστεί 87,5 χλμ δικτύου μέσης πίεσης- όπου χρησιμοποιείται από το 53% του πληθυσμού.
Τέλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας, κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ανέφερε πως ήδη υπάρχουν 120 αιτήσεις κατοίκων της για σύνδεση με το δίκτυο και ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή, την ΕΠΑ Θεσσαλίας και όλους, όσοι συνέβαλαν, ώστε το αίτημα αυτό να ικανοποιηθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass