36χρονος στον Βόλο έκλεβε κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2016 12:44 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Οκτ 2016 14:12

Ένας 36χρονος συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, επειδή έκλεβε κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών προκειμένου να παίρνει χάπια από φαρμακεία.

Ο συλληφθείς πήγε σε φαρμακείο του Βόλου και αφού έδειξε πλαστή ιατρική συνταγή, προσπάθησε να εξαπατήσει τον φαρμακοποιό για να του χορηγήσει ναρκωτικά χάπια. Ο φαρμακοποιός όμως αντιλήφθηκε κάτι το ύποπτο ότι συνέβαινε και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν αμέσως συνέλαβαν τον 36χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν 98 ναρκωτικά χάπια καθώς και δύο ακόμη πλαστές ιατρικές συνταγές. Ο 36χρονος είχε κατφέρει, μέχρι να συλληφθεί, να κλέψει από τον φαρμακοποιό 4 κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών, με τα οποία θα προσπαθούσε στην συνέχεια να προμηθευτεί ναρκωτικά χάπια από άλλα φαρμακεία του Βόλου. Στο σπίτι του συλληφθέντος έπειτα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν ακόμα δύο κενές ιατρικές συνταγές και 120 ναρκωτικά χάπια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 308 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 4 αφαιρεθείσες ιατρικές συνταγές.

Συνελήφθη χθες Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου και κατασχέθηκαν 98 ναρκωτικά δισκία και δύο ιατρικές συνταγές, η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.

Όπως εξακριβώθηκε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου, εισήλθε σε γραφείο ιατρού του νοσοκομείου της πόλης, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε τέσσερα κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών. Ακολούθως, χρησιμοποιώντας δύο από τις προαναφερόμενες αφαιρεθείσες ιατρικές συνταγές, εξαπάτησε ισάριθμους φαρμακοποιούς της πόλης και προμηθεύτηκε ναρκωτικά δισκία, ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει ακόμη ένα φαρμακοποιό, με τη χρήση φωτοαντιγράφου ιατρικής συνταγής.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 210 ναρκωτικά δισκία, δύο αποκόμματα ιατρικών συνταγών, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass