ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ

Νέα βάση ΕΚΑΒ απέκτησε ο Παλαμάς

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 9:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Παρουσία πλήθους κατοίκων του Παλαμά πραγματοποιήθηκαν χθες αργά το απόγευμα τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας της νέας βάσης ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Νέστορας Αντωνίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Παπαγγελής, ο Διοικητής του Νοσκομείου Καρδίτσας κ. Βάϊος Βαρελάς, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ, γιατροί, νοσηλευτές και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.   Όπως τονίστηκε η νέα βάση ασθενοφόρων θα αρχίσει να λειτουργεί άμεσα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, με τρείς διασώστες και έναν οδηγό, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου η δύναμη θα ενισχυθεί με άλλους δυο διασώστες.

Υπογραμμίστηκε ακόμη ότι στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να στελεχώσει επαρκώς όσο γίνεται πιο γρήγορα όλες τις βάσεις του ΕΚΑΒ στη χώρα, αλλά και τα Νοσοκομεία με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό. Σχετικές προκηρύξεις για πραγματοποίηση προσλήψεων θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ άλλες έχουν ήδη μπει στο δρόμο της υλοποίησης.

Η ευρύτερη περιοχή του Παλαμά θα δει επιτέλους να υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των αναγκών της καθώς οι πολίτες της θα αισθάνονται πλέον πιο ασφαλείς για θέματα υγείας που επείγουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass