Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ!

Δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα βασικά

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 9:23

«Δυστυχώς είναι πια αρκετές οι οικογένειες του Δήμου μας που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά, όπως στο βρεφικό γάλα ή στις βρεφικές πάνες, αλλά και τα απαραίτητα είδη που χρειάζονται τα μωρά για να μεγαλώσουν».

Αυτά αναφέρουν οι Εθελοντές Τρικάλων, καθώς η κρίση είναι σοκαριστική και πολυεπίπεδη στην ελληνική κοινωνία. Οι Εθελοντές απευθύνουν κάλεσμα για βοήθεια, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ότι απαραίτητο για τα βρέφη (π.χ. μπιμπερό, ρουχαλάκια, κλινοσκεπάσματα αλλά και καρότσια , κρεβατάκια, ριλάξ κ.λπ.). Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της τελευταίας έκθεσης της ανεξάρτητης Ελληνικής Στατιστικής Αρχής όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα. 230.774 παιδιά, ηλικίας από 0 έως 17 ετών ζουν, το 2016, σε οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά με μηδενικό εισόδημα.
Αναλυτικά το κάλεσμα, περιλαμβάνει τα εξής:
«Κάλεσμα Εθελοντών Τρικάλων
Αγαπητοί φίλοι και εθελοντές,
Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι μέρες που διανύουμε για πολλούς συμπολίτες μας είναι δύσκολες όσον αφορά τα έσοδα της κάθε οικογένειας. Κι αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όταν στην οικογένεια έχει προστεθεί ή πρόκειται να προστεθεί ένα μωρό. Δυστυχώς είναι πια αρκετές οι οικογένειες του Δήμου μας που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά, όπως στο βρεφικό γάλα ή στις βρεφικές πάνες, αλλά και τα απαραίτητα είδη που χρειάζονται τα μωρά για να μεγαλώσουν.
Για τον λόγο αυτόν, καλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει με βρεφικό γάλα νούμερο 1,2,3, με βρεφικές πάνες νούμερο 1,2,3,4,5 καθώς και με οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για τα βρέφη (π.χ. μπιμπερό, ρουχαλάκια, κλινοσκεπάσματα αλλά και καρότσια , κρεβατάκια, ρηλάξ κ.λπ.) να καλέσει στο 6986282930.
 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας!
Ομάδα Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων».

Σχετικά Άρθρα