ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ

Αναμνηστικά διπλώματα σε 44 Tρικαλινούς

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 7:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής 44 τρικαλινών στο πρόγραμμα Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Οδηγών Δημιουργικών Περιηγήσεων, δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο μύλο Ματσόπουλου, σε ειδική εκδήλωση.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε πριν δυο μήνες στην αίθουσα της πρώην ΔΕΚΑ (στον Άγιο Οικουμένιο) από τον Δήμο Τρικκαίων και τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Εθελοντές του Δήμου Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε, όπως αναφέρεται, την αναγκαιότητα να ενεργοποιηθεί το δυναμικό της πόλης, αρχής γενομένης από την τουριστική προβολή. Με αφορμή, δε, τον 6ο Μύλο των Ξωτικών, επεσήμανε τις προεργασίες που γίνονται σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να έχουν σαφή εικόνα της πόλης.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, καθηγητής της ΣΕΦΑΑ κ. Αθ. Κουστέλιος ευχαρίστησε τον Δήμο για τη συγκεκριμένη ενέργεια, δίνοντας έμφαση και στον ρόλο των Εθελοντών Τρικάλων, που εκπροσωπούνταν από τον δημοτικό σύμβουλο (εντεταλμένο για θέματα εθελοντισμού) κ. Μιχ. Λάππα και τον κ. Βασίλη Αδάμο. Ο κ. Λάππας μάλιστα τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το πρόγραμμα, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση ενός ακόμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass