Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΕ «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ» Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ

Ρουχισμός για τους δημοτικούς αστυνόμους

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 10:20

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην προμήθεια ειδών ρουχισμού για το ειδικό ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 18.934,55 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, θα προβεί ο Δήμος Τρικκαίων.

Η προμήθεια θα γίνει με απευθείας ανάθεση Δημάρχου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η προμήθεια θα γίνει με «απευθείας ανάθεση», και η παράδοση των ειδών θα γίνει εφάπαξ ή τμηματικά , ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες της υπηρεσίας. Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον προμηθευτή. Η παράδοση των ειδών θα γίνει έως το τέλος του 2016, στο γραφείο Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Τρικκαίων, ή όπου αλλού υποδείξει ο Δήμος. Η παραλαβή των ειδών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής, σύμφωνα με το   σχετικό άρθρο . Τα είδη, ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνουν γιλέκο με αποσπώμενα μανίκια από καμπαρτίνα βαμβακερή χρώματος κυπαρισσί, όσον αφορά την χειμερινή ανδρική στολή, ή παντελόνι με τσέπες από καμπαρτίνα βαμβακερή χρώματος κυπαρισσί, όσον αφορά τη γυναικεία χειμερινή στολή.

Σχετικά Άρθρα