ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Συλλαλητήριο ετοιμάζει στην Καρδίτσα η ΕΟΑΣΚ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 10:24

ΤΡΙΚΑΛΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Την έναρξη νέου κύκλου δυναμικών κινητοποιήσεων στην περιοχή Τρικάλων ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μπούτας.

Το έναυσμα θα δοθεί με τη διοργάνωση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στην Καρδίτσα, στο τέλος Νοεμβρίου.

Όπως είπε ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ευρεία σύσκεψη αγροτών και αγροτικών συλλόγων του Νομού, όπου θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου και θα τεθούν επί τάπητος το νέο ασφαλιστικό που εφαρμόζεται από 1/1/2017, μα και όλα τα σκληρά φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης που χτυπούν τον αγροτικό κόσμο!

Ο κ. Μπούτας επισήμανε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και σύσκεψη με τις Ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων της Θεσσαλίας, για να καθοριστεί το πλάνο των επόμενων κινητοποιήσεων σε συνεννόηση με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

«Τα προβλήματα συνεχώς διογκώνονται» τόνισε ο κ. Μπούτας «με τους βαμβακοπαραγωγούς να αντιμετωπίζουν φέτος εκτός από απώλειες στην παραγωγή και την ποιοτική υποβάθμιση του προϊόντος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Παράλληλα, αποζημιώσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα από τον ΕΛΓΑ γεγονός που προκαλεί αισθήματα απόγνωσης στους οικονομικά εξαντλημένους καλλιεργητές. Ο αγώνας είναι μονόδρομος, αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε κάποια κέρδη για την επιβίωσή μας, όπως έγινε στο παρελθόν, παρά την αθέτηση κυβερνητικών υποσχέσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass