Σοβαρά επεισόδια στο Βόλο στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 8:54

Συγκρούσεις έγιναν στο Βόλο μεταξύ διαδηλωτών-αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων, που έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από την Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί από φωτιές, αυτοκίνητα κοντά στα καταστήματα «Public» και να έχουν υποστεί ζημιές όλα τα κεντρικά καταστήματα τραπεζών στην λεωφόρο Δημητριάδος και στην οδό Ιάσονος - ενώ ένα ενεχυροδανειστήριο δέχθηκε επίθεση και λεηλατήθηκε από τους αντιεξουσιαστές.

Στην συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ογλ, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με κομμάατια από πεζοδρόμια, μάρμαρα, πέτρες και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, ενώ ήταν σε εξέλιξη στο ίδιο σημείο παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος πανικός για την διάσωση των παιδιών.

Στις φλόγες τυλίχθηκε και η πρόσοψη καταστήματος με χαρτικά, αλλά η άμεση επέμβαση της πυροσβεστκής απέτρεψε τα χειρότερα.

Η αστυνομία απώθησε προς το τέρμα της οδού Ιάσονος τους διαδηλωτές, οι οποίοι «ταμπουρώθηκαν» στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Βόλου, και δυνάμεις της Πυροσβεστικής πλένουν τους δρόμους για να δοθούν και πάλι στην κυκλοφορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass