ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Στο επίκεντρο η υλοποίηση εγγειοβελτιωτικών έργων

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:00

Κλιμάκιο Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ Παλαμά (μετά τη νέα σύνθεσή του) αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γιαννάκο, τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνιο Γκουντέλα και το νέο μέλος του ΔΣ κ. Σπύρο Τζιβένη , επισκέφθηκε το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικών θεμάτων κ. Κώστας Τζέλλας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Ιάσονας Τσιρώνης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνεργασία για την εύρεση λύσεων σχετικά με θέματα που αφορούν την υλοποίηση αγροτικών έργων στην περιοχή δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η πιθανότητα άμεσης συνεργασίας σε έργα εγγειοβελτιωτικά ( καθαρισμός αποστραγγιστικών καναλιών- αγροτική οδοποιία ). Οι δυο πλευρές κατανόησαν την επιτακτική ανάγκη υλοποίησής τους και εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γιαννάκο , δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον στην επίλυση αγροτικών προβλημάτων που απασχολούν καιρό τα μέλη του Οργανισμού. Για το λόγο αυτό πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με εμπλεκόμενους φορείς του Νομού και της Περιφέρειας γενικότερα ,προκειμένου να προωθήσουν την υλοποίηση έργων που θα βοηθήσουν στην άρδευση , αποστράγγιση και αγροτική οδοποιία της περιοχής. Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των έργων αυτών, αποτελεί η έγκαιρη εξόφληση των στραγγιστικών και αρδευτικών εισφορών προς τον Οργανισμό, από τα μέλη- οφειλέτες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass