ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε εγρήγορση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Δημοσίευση: 24 Νοε 2016 8:27

ΤΡΙΚΑΛΑ
Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα μηχανήματα αποχιονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο ορεινό οδικό δίκτυο. Αυτό αναφέρθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) 

από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων, συζητήθηκε επίσης  το επίπεδο ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων  από πιθανή εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Στην εισήγησή του ο κ. Μιχαλάκης υπογράμμισε ακόμη ότι,  η Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και  δράσεις ώστε να προστατευθούν οι  περιουσίες των πολιτών και κυρίως οι ανθρώπινες ζωές. Ειδικότερα,  συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας  Τρικάλων, όπως επισημάνθηκε,  προχώρησαν  στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων καθώς και τον  καθαρισμό ρεμάτων για την αποφυγή υπερχειλίσεων,  κυρίως σε περιοχές κοντά σε οικισμούς. Στη συνεδρίαση μετείχαν ο  Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων Ταξίαρχος κ. Λιάκος, ο Υποδ/ντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλος, οι Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και Καλαμπάκας κ.κ Παπαπολύκαρπος και Τσιορλίδας αντίστοιχα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Δ/ντής της Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας  και Στερεάς Ελλάδας κ. Τσόφας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Τ. κ. Μοράκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασταρούχας και κα. Μπότη των Δήμων Τρικκαίων και Φαρκαδόνας αντίστοιχα, εκπρόσωποι της ΔΕΔΔΗΕ, του Δασαρχείου, του Νοσοκομείου αλλά και των Δ/νσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων και Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass