Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Ανοίγει τις πύλες του ο "Μύλος των Ξωτικών"

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 9:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στους ρυθμούς του Μύλου των Ξωτικών ζει και χτυπά η τοπική κοινωνία καθώς σήμερα για 6η χρονιά ανοίγει τις πύλες του στους επισκέπτες, ενώ αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων χαρίζοντας αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εργασίες, έχουν αποκαλύψει, τους Πειρατές, το Εργαστήρι Σοκολάτας, το Πειρατικό Express, το Ξωτικομαγειριό, τις πάμπολλες εκπλήξεις που ετοίμασε η ομάδα της e-trikala Α.Ε. Για έκτη χρονιά η πόλη των Τρικάλων υποδέχεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις 6.30 το απόγευμα, ένα 44ημερο ταξίδι στην αγάπη, μια Κυριακή, όπου έχει προγραμματιστεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων.

Η ΤΕΛΕΤΗ

Όπως επισημαίνεται από την οργανωτική επιτροπή, πρόκειται για μια φαντασμαγορική τελετή την οποία έχουν ετοιμάσει τα ξωτικά με τον Άη Βασίλη για να υποδεχθούν τους νέους επισκέπτες του Μύλου. Οι πειρατές βρίσκονται πολύ κοντά στα Τρίκαλα και είναι έτοιμοι να εισβάλουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, προστίθεται ακόμα. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει live με την μοναδική Μαλού. Με το μουσικό της πρόγραμμα θα συναρπάσει όλους τους επισκέπτες.

Σχετικά Άρθρα