Δημιουργίες Ελληνα, στα χέρια των καλύτερων κιθαριστών του κόσμου

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2016 15:36

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας (παρουσία 200 και πλέον φοιτητών του τμήματος, μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Καρδίτσας και επαγγελματιών και κοινού της Θεσσαλίας) υποδέχτηκε τον φημισμένο κατασκευαστή μουσικών οργάνων κ. Ιωάννη Γιάντσιο (Johnny Prapas) από την Olympus Custom Guitars, της Πιερίας.

Ο κ. Γιάντσιος παρουσίασε τη διαδρομή του, το έργο του και τις δραστηριότητές του στην Olympus Custom Guitars προβάλλοντας την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Κατέδειξε στο κοινό τις μοναδικές, χειροποίητες ξύλινες κιθάρες του, που ξεκίνησαν από το μυθικό βουνό του Ολύμπου, και σήμερα ταξιδεύουν σε ολόκληρη την οικουμένη για να συναντήσουν σπουδαίους μουσικούς (Richie Sambora, Orianthi, Eric Gales, Lance Lopez, Arlen Roth, Aynsley Lister, Howard Glazer, Doug Seven, Victor Wooten, Fabrizio Grossi) και να διαφημίσουν τη χώρα μας με ένα μοναδικό τρόπο.
Κατά την παρουσίαση, που συντόνισε ο καθ. Γεώργιος Μαντάνης του τμήματος ΣΤΞΕ (παρουσία των μελών, κ.κ. Σ. Καραστεργίου, Μ. Σκαρβέλη, Ι. Παπαδόπουλου, Ι. Ντιντάκη, Θ. Μακρή, Δ. Αβραμούλη, Αικ. Ράμμου, Α. Γαλαγάλα, Γ. Μπόθου, Κ. Νινίκα), το κοινό κατέθεσε ερωτήσεις και από τις απαντήσεις του ομιλητή αναδείχτηκε ότι απαιτείται αγάπη, επιμονή και μεράκι για την επιτυχία, καθώς και αγάπη για το ξύλο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass