ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΒΟΛ

Νέο μηχάνημα λιθοτριψίας στο Αχιλλοπούλειο

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 12:50

Στην αγορά ενός σημαντικού μηχανήματος, το οποίο λείπει από την Ουρολογική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου προχωρά η ΕΒΟΛ, μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης. Το μηχάνημα κόστισε 58.000 ευρώ και θα βρίσκεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο.

Σε σχετική ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Νικήτας Πρίντζος αναφέρονται τα εξής: Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ μετά από σχετικό αίτημα του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου, ότι χρειάζεται ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα, το οποίο λείπει από την Ουρολογική Κλινική και το οποίο παρέχει την δυνατότητα να γίνονται παρεμβάσεις λιθοτροψίας. Ένα μηχάνημα το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα Νοσοκομείο της Θεσσαλίας και εξαναγκάζονται οι ασθενείς να μετακινούνται είτε στην Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με όλα τα επακόλουθα όπως κόστος μετακίνησης, κλπ. Επίσης το μηχάνημα αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση επιφανειακών όγκων . Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης λαβών την επιστολή –αίτημα έφερε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απεφάσισε ομόφωνα με την σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης, να αγοράσει το μηχάνημα αυτό και να το δωρίσει στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου. Έγιναν οι σχετικές διαδικασίες και με συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης και του Νοσοκομείου έγινε έρευνα αγοράς και κατέληξαν στην εταιρεία και στον τύπο του μηχανήματος. Επιλέγει το καλύτερο και δόθηκε η σχετική παραγγελία. Υπογράφηκε η σύμβαση και κατεβλήθη η προκαταβολή. Το κόστος του μηχανήματος ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ. Το μηχάνημα αυτό θα βρίσκεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο του Βόλο για να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass