Στα Τρίκαλα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 14:51

Μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της χώρας, τον Δήμο Τρικκαίων, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Επισκεπτόμενος τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τόνισε το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας, καθώς με το πλούσιο έργο της, βρίσκεται κοντά στους πολίτες.


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας που υπάρχει με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, σε πολλά επίπεδα. Δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι αυτή η συνεργασία έχει οδηγήσει σε επιλύσεις τυχόν προβλημάτων, ενώ υπενθύμισε ότι στα Τρίκαλα προ μιας μόλις εβδομάδας, ανεγέρθηκε μνημείο για τους πεσόντες της ΕΛ.ΑΣ.
Τονίστηκε, επίσης, η σημασία της ύπαρξης του ποδηλατόδρομου, αλλά και η ιστορικότητα της πόλης,, με τον Ασκληπιό και τον Τσιτσάνη, αλλά και η τεράστια επισκεψιμότητα των άνω του 1 εκατομμυρίου πολιτών, στον Μύλο των Ξωτικών.
Παρίσταντ στη νεπίσκεψη, ο γενικός επιθεωρητής της ΕΛΑΣ στη Β. Ελλάδα, αντιστράτηγο;ς Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο γενικός περιφερειακός διοικητής ΕΛΑΣ Θεσσαλίας, υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής ΑΔ Τρικάλων, αστυνομικός διευθυντής Αθ. Γραββάνης.
Ο κ. Παπαστεργίου και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass