Συγκέντρωση ενάντια στου πλειστηριασμούς και τις εξώσεις

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 20:06

Λαρισαίοι, μέλη της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, πήραν μέρος στην πανθεσσαλική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Βόλο, με στόχο τον συντονισμό των δράσεων ενόψει και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θα ξεκινήσουν από το νέο έτος.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε το κίνημα να είναι παρόν εκτός από τα ειρηνοδικεία και σε επίπεδο δήμων, γειτονιάς αλλά και διαδικτύου ώστε κάθε πολίτης του οποίου το σπίτι απειλείται να ξέρει που να απευθυνθεί για να ενημερώσει. "Το ζητούμενο είναι να μαθαίνουμε τα σχέδια των τραπεζών και να βγαίνουμε μπροστά πριν πλειστηριαστεί ένα σπίτι, χαθεί ένα οικόπεδο ή ένα χωράφι. Στόχος να μην μπορέσουν οι τράπεζες με όχημα την κρίση να αρπάξουν κανένα περιουσιακό στοιχείο από φτωχές λαϊκές οικογένειες", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Το κίνημα θα διοργανώσει νέα συνάντηση με φορείς και πολίτες της Λάρισας στις αρχές του 2017, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την μαζικοποίηση του σε επίπεδο νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass