Εκδήλωση μείωσης του χάσματος γενεών

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 20:04

Εκδήλωση με τίτλο: «Παίζω (σ)το Παιχνίδι των παιδιών», οργανώνουν οι φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του πανεσπιτημίου Θεσσαλίας, με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Ζήση Κοτιώνη, στο Βόλο και συγκεκριμένα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 14.00 στην παραλία του Βόλου, έξω από το Κτίριο Παπαστράτου.

Όπως αναφέρουν οι οργανωτές: «Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν και να παίξουν γονείς και παιδιά. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι η συνάντηση, η γνωριμία, η συνύπαρξη και εν τέλει η συνεργασία, τόσο των ντόπιων και των προσφύγων, όσο και των μικρών και των μεγάλων. Είναι μια δράση στην οποία παίζοντας θα προσπαθήσουμε να βρούμε κώδικες και γλώσσες επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών και πολιτισμικών καταβολών.
Απευθύνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα στην κοινωνία του Βόλου, στο οποίο όλοι οι γονείς καλούνται να φέρουν τα παιδιά τους, για να συνεισφέρουν συνειδητά σε αυτήν την προσπάθεια επαφής αυτών των δύο πληθυσμιακών ομάδων.
Υπεύθυνες εκδήλωσης: Βραζιτίκου Μαρία και Σελέκου Κατερίνα, φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982530208».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass