ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

«Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 12:30

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα διοργάνωσε πρόσφατα η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο, με θέμα «Οι επιπτώσεις του άγχους στην υγεία μας».

Τη συνάντηση διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.   Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο επίατρος – ειδικός παθολόγος Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος στάθηκε στις αρνητικές συνέπειες και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του άγχους στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επίατρος – ειδικός καρδιολόγος Δημήτριος Γιαννόγλου, ο οποίος εστίασε στα καρδιακής φύσης προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του άγχους.

Τρίτη κατά σειρά ομιλήτρια ήταν η υπηρεσιακή ψυχολόγος, Αστυνόμος Β’ Μαρία Γιαννακού, η οποία αναφέρθηκε στις πηγές του άγχους, τις μορφές εκδήλωσής του, καθώς στους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής του.

Τέλος, πριν από την ολοκλήρωση της ημερίδας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass