ΤΡΙΚΑΛΑ:

Έψαλαν τα κάλαντα στον αντιπεριφερειάρχη

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 13:42

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθώς σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τσίγκα.

Συνοδευόμενοι από τον Δ/ντή του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Σ.Μ.Υ Ταγματάρχη Πυροβολικού κ. Νικόλαο Γίτσα και τον Υπεύθυνο του Τάγματος Αν/γο κ. Ευάγγελο Καπέτα, οι χορωδοί και τα μέλη της ορχήστρας της Σχολής ευχήθηκαν μελωδικά καλές γιορτές . Ο Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά του ευχαρίστησε τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους συνοδούς τους για την άριστη συνεργασία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Οι παιδικές φωνές των μαθητών και των μαθητριών της Στ τάξης του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων αντήχησαν στο γραφείο του κ. Χρήστου Μιχαλάκη που τραγούδησαν τις ευχές τους συνοδευόμενα από τη μουσικό κα. Γιολάντα Ζάχου και τους δασκάλους τους κ. Γιώργο Πατούκα και κα. Νίνα Λουμιώτη. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά για τη μελωδική επίσκεψή τους και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή ξεκούραση στους μαθητές και στους δασκάλους τους.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, με πολυπληθή χορωδία μαθητών και μαθητριών όλων των ηλικιών, έψαλλε τα κάλαντα στους κ.κ. Μιχαλάκη και Τσίγκα με την υπεύθυνη μουσικό τους κα. Γεωργία Κοντοκώστα. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Δημήτρη Λαρίση για την πρωτοβουλία της επίσκεψης που του πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά καθώς, όπως ανέφερε, και ο ίδιος υπήρξε μαθητής του 2ου Δημοτικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass