Απονεμήθηκαν τα δημοσιογραφικά βραβεία «Μαρκατά»

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 18:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Δεκ 2016 18:39

Απονεμήθηκαν, σε τέσσερις Θεσσαλούς πρωτοετείς φοιτητές, τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», από το Μορφωτικό Ίδρυμα της 'Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιδρύματος στη Λάρισα, από τον πρόεδρο της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και αντίστοιχα πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Δημήτρη Χορταριά, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Αχιλλέα Τραγούδα και τη γραμματέα του Δ.Σ. κ. Λένα Κισσάβου, σε λιτή τελετή όπου παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων φοιτητών.
Συγκεκριμένα φέτος τα βραβεία απονεμήθηκαν στους εξής:
Στην Ευγενία Παπαδημητρίου (Λάρισα), για την εισαγωγή της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού (Σειρά επιτυχίας 6η ).
Στην Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου (Καρδίτσα), για την εισαγωγή της στη σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο ΕΚΠΑ.
Στον Ηλία Ζωγράφο (Τρίκαλα), για την εισαγωγή του στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Σειρά επιτυχίας 2ος)
Στην Σοφία –Ουρανία Μακρή (Βόλος), για την εισαγωγή της στο Τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί ότι τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο, σε τέσσερις αποφοίτους Λυκείου της θεσσαλικής περιφέρειας, που πέτυχαν τη εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές της χώρας μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass