Εκτύπωση αυτής της σελίδας

36ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΙΝΟ

Συνελήφθη για το φόνο πρώην αφεντικού του

* Ο 36χρονος δράστης ομολογώντας το έγκλημα επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές με το θύμα

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2016 10:04
Μετά το έγκλημα ο 36χρονος προσπάθησε να διαφύγει για τη Λάρισα αλλά είχε τροχαίο στο Αερινό όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο αυτοκίνητο Μετά το έγκλημα ο 36χρονος προσπάθησε να διαφύγει για τη Λάρισα αλλά είχε τροχαίο στο Αερινό όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο αυτοκίνητο

Ένας 36χρονος ρωσοπόντιος με ελληνική υπηκοότητα, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. Αλμυρού για τη δολοφονία του 64χρονου Αριστ. Κολοβού, ιδιοκτήτη επιχείρησης μεταλλικών κατασκευών.

Ο άτυχος 64χρονος βρέθηκε χθες το πρωί, από συγγενικό του πρόσωπο, νεκρός στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό έχοντας μαχαιρωθεί στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Το έγκλημα, έγινε προχθές βράδυ, με τον 36χρονο να μαχαιρώνει το πρώην αφεντικό του, σύμφωνα με πληροφορίες, «για μεταξύ τους διαφορές».

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στο σπίτι του, τον Πλάτανο Αλμυρού, ενώ το βράδυ μετά το έγκλημα προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του προκειμένου, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο 64χρονος έπεσε θύμα ληστών.

Ο 36χρονος φεύγοντας από το σπίτι του θύματος, έκλεψε και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό στο ύψος του Αερινού. Με την ΕΛ.ΑΣ., μετά το τροχαίο ατύχημα, εντοπίζοντας το εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό να συγκεντρώνει πληροφορίες και να οδηγείται στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 36χρονος θέλησε να διαφύγει προς τη Λάρισα αλλά μετά το ατύχημα εγκατέλειψε το επιβατικό αυτοκίνητο ζητώντας τη βοήθεια διερχομένων οδηγών για να φθάσει τελικά στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Ο 36χρονος, ομολογώντας το έγκλημα επικαλέστηκε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με το θύμα, από την περίοδο που εργάσθηκε στην επιχείρησή του ενώ από το σπίτι του άτυχου 64χρονου έκλεψε περισσότερα από 4.400 ευρώ.  

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «εξιχνιάστηκε, άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 28-12-2016 το πρωί στην οικία του στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της κλοπής.

Ειδικότερα, στις 27-12-2016 το βράδυ, ο 36χρονος μετέβη στην οικία του 64χρονου και με αιχμηρό αντικείμενο, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Επίσης, o 36χρονος αφαίρεσε το αυτοκίνητο του 64χρονου καθώς και χρηματικό ποσό.

Κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα