Σύλληψη στα Τρίκαλα για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2017 14:47

Συνελήφθη, χθες Κυριακή 15 Ιανουαρίου τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο 26χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 21, 24 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα στις 11 Ιανουαρίου από αφύλαχτη διάβαση Ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ ο 26χρονος τους παρέλαβε από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας προκειμένου να τους μεταφέρει στην πόλη του Βόλου. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (4.000) ευρώ.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass