ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΘΑΝ. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 9:20

ΤΡΙΚΑΛΑ

Γεγονός μείζουσας, πανελλήνιας αθλητικής σημασίας, για έναν αγώνα που συσπειρώνει, που αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι, που αξιοποιεί στο έπακρο τον εθελοντισμό και που αποτελεί πόλο έλξης για τον Δήμο Τρικκαίων, αποτελεί ο 10ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου.

Μάλιστα με ορόσημο τη 12η Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος Τρικκαίων υποδέχθηκε πρόσφατα το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου.

Η πόλη του Ασκληπιού, του Τσιτσάνη και των ξωτικών, υποδέχεται, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, πάνω από 1000 αθλητές και τους συνοδούς τους, βάζει τα αθλητικά της γιορτινά και δεσμεύεται για μια άρτια φιλοξενία.

Για τους λόγους αυτούς, το ΔΣ του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημοσθένη Πάλλα, επισκέφθηκε τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Με παρούσα και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Εφη Λεβέντη, συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη προετοιμασία, στην εκ νέου επιτυχία της διοργάνωσης και στη μεγιστοποίηση της αποδοχής της.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν για ειδικότερα θέματα, ενώ η διοργάνωση περιλαμβάνει 2 αγώνες . Τον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων ,ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 5 χλμ. μέσα στην πόλη των Τρικάλων. Επίσης θα διεξαχθεί και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass