ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δυνατότητα απασχόλησης άλλων 46 ατόμων

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2017 9:10

ΤΡΙΚΑΛΑ

Τη δυνατότητα απασχόλησης άλλων 46 ατόμων, που αρχικώς δεν είχαν κατανεμηθεί, θα έχει ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο της Κοινωφελούς εργασίας. Έτσι, στους 257 ανέρχονται συνολικά οι εργαζόμενοι που με την Κοινωφελή Εργασία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Τρικκαίων, καθώς εκτός των 214 που προσλήφθηκαν ή σταδιακά προσλαμβάνονται, προστίθεται και ο παραπάνω αριθμός.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή, με βάση τις ανάγκες και τις συντονισμένες υποβολές αιτημάτων έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Δήμου, με αποτέλεσμα , στη νέα φάση αιτήσεων για τα οκτάμηνα, να περιλαμβάνονται 46 άτομα για παροχή εργασίας στον Δήμο. Οι 43 εξ αυτών θα απασχοληθούν ως βοηθητικό προσωπικό στις σχολικές μονάδες και οι άλλοι 3 στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας. Οι αιτήσεις και για αυτές τις θέσεις υποβάλλονται και αυτή τη φορά ηλεκτρονικώς στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) .

Αμοιβές

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass