25ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθη για απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 9:35

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθη την Κυριακή το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Επίσης, το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 25 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο επιτέθηκαν λεκτικά σε αστυνομικό και στη συνέχεια τον απώθησαν βίαια με τα χέρια τους, προβάλλοντας κατ' αυτό τον τρόπο αντίσταση. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο προαναφερόμενο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένας σιδερολοστός. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος οδηγός του οχήματος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ παράλληλα στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass