ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΠΙΡΤΖΗ

Επιχορήγηση 400.000 ευρώ στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2017 10:25

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, εγκρίθηκε από το Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε, η δέσμευση ποσού 400.000 ευρώ με τη διάθεση ισόποσης πίστωσης και τη μεταβίβαση της στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την εκτέλεση του Έργου: «Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» ο οποίος θα είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου .

Υπήρξε τεκμηριωμένο αίτημα του Δήμου σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και σειρά επαφών του Δημάρχου κ. Δημήτρη Τσιαντή στο αρμόδιο Υπουργείο για την προώθηση της ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και μέλος του Δ.Σ. ΚΕΔΕ ευχαρίστησε θερμά τόσο τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρήστα Σπίρτζη όσο και τον Γ.Γ. κ. Γιώργο Δέδε για την απόφασή τους με την οποία «αντιμετωπίστηκε πλέον αποφασιστικά μια σειρά σοβαρών οδικών προβλημάτων στο Δήμο του, και τα οποία ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστούν από τα εναπομείναντα πλέον (από τις περικοπές) τακτικά έσοδα του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass