ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΡΟΠΑΛΑ

"Επεισόδιο" με Κασιδιάρη - Ηλιόπουλο στον Βόλο

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2017 8:55

ΒΟΛΟΣ

Έντρομοι και κρατώντας ρόπαλα φυγαδεύτηκαν χθες από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA στον Βόλο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.


Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του στον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε τη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από το στούντιο. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Μιχαλολιάκου ενώ έκαναν αναφορές και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργον Ρουπακιά.
Η συνέντευξη διακόπηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού φωνάζοντας συνθήματα, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.
Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από οπαδούς του κόμματος αντίστοιχα... εξοπλισμένους φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, έκανε λόγο για "οργανωμένη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου του κόμματος".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass