ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συζήτησαν για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2017 17:49

ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για του πρόσφυγες στην Ελλάδα, είχε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο κ. Φιλίπ Λεκλέρκ επισκέφθηκε τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου στο Δημαρχείο, για να συζητήσουν θέματα ενδιαφέροντος για τους πρόσφυγες.
Η διαπίστωση στα ζητήματα των διεθνών εξελίξεων, όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, μετά και την αντιπαράθεση Ολλανδίας – Τουρκίας, ήταν ότι η κατάσταση βαίνει ήρεμη. Ταυτοχρόνως, έγινε συζήτηση για τα θέματα που άπτονται των ενεργειών του Δήμου σε ζητήματα βελτίωσης της εγκατάστασης για τους πρόσφυγες.
Επίσης, ο κ. Λεκλέρκ μετέφερε την εμπειρία από άλλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά) για το πρόγραμμα στέγασης των προσφύγων σε σπίτια.
Ακολούθησε επίσκεψη στον χώρο κατοικίας των προσφύγων και ενδελεχής συζήτηση για θέματα που τους αφορούν. Μαζί με τον κ. Λεκλέρκ παραβρέθηκαν οι κυρίες Μάχα Κασούρ και Γιόκο Ματσουμότο από το γραφείο της Αρμοστείας στη Λάρισα, ο κ. Γιώργος Τσαρμπόπουλος, υπεύθυνος για τις σχέσεις της Αρμοστείς με τους φορείς και ο κ. Κ. Παπαθανασίου, υπεύθυνος της Αρμοστείας για τα Τρίκαλα. Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστη και η δημοτική σύμβουλος κ. Βασιλένα Μητσιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass