ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οδικά έργα 1,7 εκατ. ευρώ στο Πήλιο

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 14:17

ΒΟΛΟΣ
Στην τελική ευθεία εισέρχεται το ζήτημα της αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί λόγω κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο του Πηλίου και συγκεκριμένα στην Ε.Ο. Βόλου – Τσαγκαράδας – Ζαγοράς, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση δημοπράτησης για το έργο «Σταθεροποίηση και αποκατάσταση αστοχιών λόγω των κατολισθητικών φαινόμενων στην Ε.Ο. Βόλου-Τσαγκαράδας-Ζαγοράς».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1,7 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει προσυμβατικός έλεγχος στο Ελεγκτικό Συνέδριο και αμέσως μετά αναμένεται η υπογραφή σύμβασης κατασκευής μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του αναδόχου.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου του Πηλίου στο Ξουρίχτι και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο ρίχνει χρήμα στην τοπική οικονομία και στηρίζει θέσεις εργασίας. Η υλοποίηση έργων όπως αυτό βοηθούν στην βελτίωση της ασφάλειας των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, στην μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την ένταξη του έργου τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass