ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 13:19

ΒΟΛΟΣ

Σε παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου «Καθαρισμός ερεισμάτων - κοπή χόρτων χρήση έτους 2017» προϋπολογισμού 100.000€ με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Χρήσιμο για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, χαρακτήρισε το έργο ο Κ. Αγοραστός και σημείωσε την καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις Υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Οι εργασίες αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Μαγνησίας Π.Ε. από αυτοφυή βλάστηση κλαδιά δένδρων και θάμνων.
Οι εργασίες είναι ο καθαρισμός από την βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα), που βρίσκεται στις τάφρους, τα πρανή και τα ερείσματα των οδών , η συλλογή των προϊόντων καθαρισμού. Πρόκειται να καθαριστούν οι διαχωριστικές νησίδες, ερείσματα οδικών αξόνων, πρανή από την αυτοφυή βλάστηση και όλων των σκουπιδιών . Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα αναπτυγμένων θάμνων τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό δίκτυο, καθώς σε πολλά τμήματα των δικτύων τα κλαδιά των δένδρων και των θάμνων εισέρχονται εντός του οδοστρώματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass