ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κ. ΨΥΧΟΣ

Καταβολή προνοιακών επιδομάτων σε 3.000 δικαιούχους

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 8:55

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε 3000 περίπου δικαιούχους τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατανεμηθούν τα προνοιακά επιδόματα για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2017, όπως δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων, κ. Κώστας Ψύχος. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, από την Τετάρτη το απόγευμα η κατανομή θα ξεκινήσει με κάρτα και την επομένη, την Πέμπτη, μέσα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στο μεταξύ, κατανομή ποσού ύψους 112.120.068,10  ευρώ  σε Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων, για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2017, προβλέπει σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών. Η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων αφορά στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Το ποσό για το Δήμο Τρικκαίων ανέρχεται σε 1.338.305,91 ευρώ.

Το  ποσό αποτελεί έσοδο του Κ.Α.E 0621 « Κάλυψη δαπάνης προνοιακών επιδομάτων», του προϋπολογισμού των δικαιούχων Δήμων και θα αποδoθεί, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass