ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

Ελέγχεται η υγεία των αδέσποτων ζώων στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 16:01

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί στην απευθείας ανάθεση παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών, για τον έλεγχο  της υγείας και της κατάστασης των ζώων του Ζωολογικού κήπου  και την μέριμνα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που διαβιούν στο Δήμο Τρικκαίων, ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 16.574,46 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η παροχή υπηρεσιών, όπως γίνεται γνωστό, θα γίνει  με  απευθείας ανάθεση Δημάρχου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των υπηρεσιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Όσον αφορά, στις κτηνιατρικές εργασίες για το Ζωολογικό Κήπο του Δήμου Τρικκαίων, επισημαίνεται, πως με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η ανάθεση της παροχής υπηρεσιών σε Κτηνίατρο, με σκοπό τον έλεγχο της υγείας και της κατάστασης των ζώων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες του Ζωολογικού Κήπου του Δήμου Τρικκαίων. Θα παρέχει εργασίες, όπως μηνιαίες επισκέψεις ρουτίνας, με σκοπό τον έλεγχο της υγείας και της κατάστασης των ζώων και την εφαρμογή των προγραμματισμένων εργασιών, οι οποίες θα γίνονται μετά από συνεννόηση και συνεργασία με τους φροντιστές των ζώων κ.ά..

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Επίσης, εκτός από τα παραπάνω, προβλέπεται και η ανάθεση της παροχής υπηρεσιών για τη μέριμνα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Τρικκαίων. Οι εν λόγω εργασίες αφορούν τα αδέσποτα που διαβιούν στο Δήμο Τρικκαίων και κρίνονται απαραίτητες για την εφαρμογή του προγράμματος «Διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς». Μεταξύ των εργασιών, είναι και η εφαρμογή των κατάλληλων θεραπευτικών ή/και προληπτικών αγωγών (στειρώσεις, εμβολιασμοί, περίθαλψη, νοσηλεία, τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτοποίησης σε αδέσποτα ζώα κλπ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος που αφορά όλα τα αδέσποτα του Δήμου Τρικκαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass