ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η μπάντα του Ναυτικού ξανά στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 16:08

ΤΡΙΚΑΛΑ

Μια σπάνια συναυλία – σταθμός, με τίτλο «Η μαγεία των Μιούζικαλς«, όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση, θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές, αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στα Τρίκαλα, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), στις 9.00 μμ.

Στην μπάντα συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής (τενόρος Λυρικής Σκηνής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου, αλλά και πολλοί άλλοι), με πρόζα, εικόνες, χορογραφίες, βιντεοπροβολές  και πρωτότυπα κείμενα.

Τα κείμενα έχει γράψει ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη καιΔημήτρης Νάνος. Θα ακουστούν παγκόσμιες επιτυχίες από τα musicals «West Side Story», Mary Poppins», «Mamma Mia», «Chicago», «Χορεύοντας στη βροχή» ,»Cabaret» και φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών που διαμόρφωσαν το Ελληνικό Μιούζικαλ. Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχει ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εκ μέρους των Διοργανωτών εκφράζεται η παράκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και τους θεατές της βραδιάς – αφιέρωμα στο Μιούζικαλ με τη Μπάντα του ΓΕΝ, να φέρουν όσα περισσότερα Ελληνικά τρόφιμα μπορούν, για να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες, που στερούνται, στη σημερινή εποχή της κρίσης, ακόμα και το φαγητό και παράλληλα να αναδείξουν την αναγκαιότητα να καταναλώνουμε ως Έλληνες τα τρόφιμα που εμείς ως λαός παράγουμε.

Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τον βαθμό της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αντανακλαστικών της απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες, οι οποίοι για λόγους που πολλές φορές δεν αφορούν τους ίδιους, έχουν βρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass