ΤΡΙΚΑΛΑ:

Συζήτηση για το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 17:40

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 20:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.

Στα ημερήσιας διάταξης θέματα είναι μεταξύ άλλων, η συζήτηση και λήψη απόφασης επί υπομνήματος- αιτήματος των κατοίκων του οικισμού «Φλαμουλάκι». Η λήψη, επίσης,  απόφασης περί χαρακτηρισμού του Δάσους της Παναγίας στην Τ.Κ. Βαλτινού της Δ.Ε. Καλλιδένδρου ως διατηρητέο μνημείο της φύσης.
Επίσης στη θεματολογία ανήκει η έγκριση ψήφισης πίστωσης και δέσμευσης ποσού για την πραγματοποίηση του «9ου Παγκόσμιου Ανταμώματος Θεσσαλών», που διοργανώνει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Τρικάλων, από 28 έως 30 Ιουλίου 2017, στην πόλη μας.
Όπως και τα παρακάτω:
-Έγκριση της αριθ. 99/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: «Προσδιορισμός της χρήσης δημοτικής έκτασης 1.159,41 m2 η οποία βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Γλίνους και αποτελεί τμήμα του τεμαχίου με αριθμό 216».
-Έγκριση της αριθ. 101/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: «Απαγόρευση στάθμευσης επί της δημοτικής οδού Συκιάς μετά την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων Ρ-40 (Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση)».
-Καταρχήν λήψη απόφασης σχετικά με την ονοματοδοσία της κεντρικής πλατείας Φλαμουλίου και οδών στην περιοχή Φλαμουλίου κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass