ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Τράπεζα πελατειακών εξυπηρετήσεων η ΠΑΔΥΘ»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:12

Επιστολή παραίτησης από το ΔΣ της ΠΑΔΥΘ ΑΕ υπέβαλλε στον Πρόεδρο της εταιρείας την Παρασκευή 20/3/2015 ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, εξαιτίας επτά απολύσεων που - όπως επισημαίνει - προγραμματίζει στο τέλος του Μάρτη η εταιρεία στον Δήμο Σοφάδων, μετά από μακρόχρονη θητεία των απολυόμενων στην αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε

Σας παρακαλώ πολύ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το ΔΣ της ΠΑΔΥΘ ΑΕ και να δρομολογήσετε την αντικατάστασή μου καθώς δεν διανοούμαι ότι μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της διοίκησης της εταιρείας όταν η τελευταία λειτουργεί ως τράπεζα εξυπηρέτησης πελατειακών συμφερόντων αδιαφορώντας τόσο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των εργαζομένων όσο, κυρίως, και για τις οικογενειακές και επαγγελματικές επιπτώσεις ανθρώπων που δουλεύουν 6 χρόνια στην ΠΑΔΥΘ.

Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο που υπηρέτησα το Δ. Σοφάδων ως Δήμαρχος ουδέποτε διανοήθηκα να διαταράξω τις επαγγελματικές συνθήκες των εργαζομένων στην ΠΑΔΥΘ για την αποκομιδή των απορριμμάτων του δήμου μας. Όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούσαν, παρόλο που ξεκίνησαν να δουλεύουν κατά την περίοδο παλαιότερων δημοτικών αρχών, συνέχισαν να εργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Σήμερα εφτά απ’ αυτούς τους εργαζόμενους, οι περισσότεροι εκ των οποίων όπως προανέφερα δουλεύουν 6 χρόνια, ειδοποιήθηκαν ότι την πρωταπριλιά θα πάνε στα σπίτια τους και θα αντικατασταθούν από άλλους. Χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση και εξήγηση.

Τόσο οι λόγοι όσο και οι θλιβερές επιπτώσεις αυτής της ενέργειας είναι προφανείς γι αυτό και δεν χρειάζεται να επιμείνω κάνοντας μεγαλύτερη ανάλυση. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε όμως, απαιτείται απ όλους μας, και προπαντός απ’ τους διοικούντες, μεγαλύτερη ευαισθησία και ιδίως υπευθυνότητα σε θέματα διαχείρισης προσωπικού και των συνακόλουθων επιπτώσεών τους σε οικογενειάρχες εργαζόμενους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass