ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αρδευτικό δίκτυο σε Ρίζωμα - Πλάτανο

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:48

ΤΡΙΚΑΛΑ

Την έγκριση της παράτασης των εργασιών μέχρι 30/03/2018 για την ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης τμημάτων υφισταμένου επιφανειακού αρδευτικού δικτύου με υπόγειο, στα αγροκτήματα αναδασμού των Τ.Κ. Ριζώματος και Πλατάνου της Δ.Ε. Παραληθαίων έπειτα από την διακοπή εργασιών που έγινε στο παρελθόν, ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τελικά μετά και την παρουσίαση της σχετικής εισήγησης, ομόφωνα ενέκρινε το σώμα  την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης  του παραπάνω έργου  μέχρι την 30-3-2018.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος επιφανειακού δικτύου μεταφοράς και διανομής αρδευτικού νερού από τις γεωτρήσεις Τ-111, Τ-100, Τ-99, Τ-51  στο Ρίζωμα και Β-20, και στο ΣΤΕΦΑΝΙ στον Πλάτανο, με υπόγειο δίκτυο πλαστικών σωλήνων από σκληρό PVC 12,5 atm, διατομής Φ140 και Φ110.   Το έργο χρηματοδοτείται από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013/Ανταγωνιστικότητα. Η μελέτη του έργου προϋπολογισμού 576.000 ευρώ  με Φ.Π.Α. συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού του Δήμου Τρικκαίων.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass