ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζιάγκα

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:45

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Στην τρικαλινή γη, στα χώματα που έκανε τα πρώτα του βήματα, στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγάπησε τόσο πολύ, στο τόπο του, αναπαύεται από χθες το απόγευμα ο Μιχάλης Δ. Ζιάγκας.

Ο Μιχάλης Δ. Ζιάγκας χθες το απόγευμα ακολούθησε το μεγάλο ταξίδι προς την αιωνιότητα. Κηδεύτηκε από το 1ο Νεκροταφείο Τρικάλων. Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τα συγγενικά του πρόσωπα, φίλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Χθες το πρωί τελέστηκε η νεκρώσιμος Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του 1ου Νεκροταφείου Αθηνών, όπου και κατοικούσε με την οικογένειά του. Στη νεκρώσιμο Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ενώ στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολιτικοί φορείς και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και αλλά πρόσωπα από τον κύκλο του Μιχάλη Ζιάγκα, όπως ο Νίκος Παπανδρέου, ως εκπρόσωπος της οικογένειας Παπανδρέου, ο Αντώνης Λιβάνης, στενός φίλος, Χρήστος Κίττας, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταξύ των στεφάνων διακρίνονταν του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, Νίκου Σηφουνάκη, πρώην υπουργού, του Κώστα Λαλιώτη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού κ.α.
Με την ολοκλήρωση της τελετής η σορός έλαβε το δρόμο για την γενέτειρά του, τα Τρίκαλα για να ακολουθήσει η ταφή. Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Εκ Μετσόβου, αργά το απόγευμα τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση παρουσία δεκάδων συμπολιτών που έσπευσαν να του πουν το τελευταίο αντίο. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass