Περιπατητικός διάδρομος στο αθλητικό πάρκο Σωτήρας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 17:31

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η έγκριση της τεχνικής μελέτης του έργου: «Περιπατητικός διάδρομος στο αθλητικό πάρκο Σωτήρας» καθώς και των Σ.Α.Υ. και Φ.Α.Υ. που τη συνοδεύουν, θα απασχολήσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων την ερχόμενη Πέμπτη.

Αντικείμενο της μελέτης, όπως επισημαίνεται στη σχετική εισήγηση,  είναι η  κατασκευή ενός διαδρόμου περιπάτου και τρεξίματος στο αθλητικό πάρκο του οικισμού της Σωτήρας με σκοπό την ενίσχυση του αθλητισμού  και γενικότερα της αναψυχής των κατοίκων της περιοχής.
Μέρος της περιπατητικής διαδρομής κατασκευάζεται  παράλληλα με τμήμα της περίφραξης του αθλητικού πάρκου ενώ ο υπόλοιπος διάδρομος  διαμορφώνεται εντός του παρακείμενου υφιστάμενου χώρου αναψυχής.
Ο διάδρομος που θα κατασκευαστεί θα είναι συνολικού μήκους  περίπου 1000μ και πλάτους 1,80μ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 120.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., εκ των οποίων τα 40.000€ευρώ θα δεσμευτούν  στο τρέχον έτος 2017 και τα υπόλοιπα στο 2018.  Η  χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ΣΑΤΑ του  Δήμου Τρικκαίων. Να σημειώσουμε πως το  Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και  Προγραμματισμού, ανέλαβε την εκπόνηση πλήρους μελέτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass