Ο τουρισμός υπό το πρίσμα του Νίκου Λυγερού

ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 8:43

 

Ο Βολιώτης Μαθηματικός και στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός θα βρίσκεται θα δώσει διάλεξη για τον «Στρατηγικό Τουρισμό» στις 26 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ» στον Πλαταμώνα (www.olymposhotel.gr).  Ο τουρισμός στη χώρα μας ως μία από τις βασικότερες πηγές ανάπτυξης χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ την προσοχή και τον σεβασμό όλων μας. Με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και προσοχή στην ποιότητα, όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε την ομορφιά του τόπου μας και να προάγουμε την ανάπτυξη του τουρισμού στους πρόποδες της κατοικίας των Ολυμπίων θεών που καταλήγουν στα καθαρά νερά του Αιγαίου.

Ο καλεσμένος καθηγητής κ. Νίκος Λυγερός (www.lygeros.org) είναι ευρέως γνωστός για τον ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης του. Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, "είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο". Πολυπράγμων ερευνητής, ασχολείται κυρίως με τη στρατηγική σε διάφορους τομείς (τοποστρατηγική, γαιοστρατηγική, χρονοστρατηγική), ειδικός σύμβουλος σε σχολές Εθνικής Άμυνας, Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομικές Ακαδημίες … Διερμηνέας – μεταφραστής στα Γαλλικά Δικαστήρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass