ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος καλωσορίζει πρωτοετείς φοιτητές

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 16:50

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στη διοργάνωση εκδήλωσης καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών που φοιτούν σε τμήματα που εδρεύουν στην πόλη των Τρικάλων, από τον δήμαρχο, προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων, ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο, την έγκριση ψήφισης πίστωσης και δέσμευσης ποσού.

Ο Δήμος Τρικκαίων, επισημαίνεται στη σχετική εισήγηση που θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση,  «συνεκτιμώντας ότι οι φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη μας, αποτελούν ένα πολύ έντονο και βασικό στοιχείο που συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας όσο και της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής γενικότερα, ενώ παράλληλα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης και του νομού σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, προτίθεται να διοργανώσει εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών  φοιτητών που επέλεξαν να σπουδάσουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που εδρεύουν στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα την Σ.Ε.Φ.Α.Α., την Σ.Μ.Υ. και τα  Τ.Ε.Ι…».

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της πολύπλευρης συνεργασίας του δήμου με τις προαναφερόμενες Σχολές και θα έχει ως βασικό στόχο να γνωρίσουν οι πρωτοετείς το Δήμο και τις δυνατότητές του, τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής. Η υποδοχή - καλωσόρισμα θα γίνει από τον Δήμαρχο  Τρικκαίων, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα προσδιορισθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass