ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς φοιτητές

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 16:34

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε μια σεμνή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στο Μουσείο Τσιτσάνη, και με μια θερμή υποδοχή ο Δήμος Τρικκαίων, που ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης και μαζί όλοι οι τρικαλινοί, υποδέχθηκαν τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες.  Η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες περιοχές της χώρας, στις τρεις σχολές: ΣΕΦΑΑ, ΤΕΙ, ΣΜΥ, τους οποίους καλωσόρισε ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στους νέους και τις νέες, τόνισε, πόσο σημαντικό ζήτημα είναι για τους τρικαλινούς η φιλοξενία. Είτε με τους πρόσφυγες που παρέμειναν στην πόλη, είτε με επισκέπτες στη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά στον Μύλο των Ξωτικών, είτε με τους φοιτητές, σημασία έχει η ανθρώπινη διάσταση. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεισφορά του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, στην εκδήλωση και στο πώς ο Δήμος Τρικκαίων εξελίσσει την προσπάθεια, ώστε ο κάθε ένας που έρχεται στην πόλη, να μπορεί να νιώθει τη ζεστασιά και να διαπιστώνει το πραγματικό χαμόγελο.

 Οι φοιτητές, τόνισε, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης και αυτοί που ήδη  «αγκαλιάζονται» από τους φιλόξενους τρικαλινούς. Μίλησε, επίσης, για τον πολιτισμό και τις καινοτομίες, ευχόμενος σε όλους «καλές σπουδές». Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δέχθηκαν επίσης ευχές από τον απερχόμενο Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ κ. Γιάννη Κουτεντάκη, τον εκλεγμένο Κοσμήτορα κ. Θανάση Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ.  Μιχάλη Βλαχογιάννη, τον ταξίαρχο, διοικητή της ΣΜΥ, Δημήτρη Τσιπίδη, τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Λάππα και τον εκ της μείζονος αντιπολίτευσης δημοτικό σύμβουλο κ. Γ.Μητσιούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass