Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Βελτιώνεται ο δρόμος προς Μηλιά Τρικάλων

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 16:33

Στη βελτίωση του δρόμου προς τη Μηλιά Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μετά από συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Βελτίωση ασφαλτόστρωση δρόμου προς Μηλιά, εργολαβία 2016», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Την μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την  κατασκευή του έργου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με τη σύμβαση αυτή βελτιώνουμε την προσβασιμότητα στο δρόμο για τη Μηλιά, πραγματοποιώντας ασφαλτόστρωση και τεχνικές παρεμβάσεις, όπου απαιτείται. Ο δρόμος αυτός, στην περιοχή του Ασπροποτάμου, παρουσίαζε καθιζήσεις και με την παρέμβασή μας αυτή επιθυμούμε να καλυτερεύσουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και να στηρίξουμε τους κατοίκους της υπαίθρου στις καθημερινές τους μετακινήσεις».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών και οδοστρωσίας σε μήκος 800 m περίπου στον υπάρχοντα δρόμο προς Μηλιά. Αναλυτικότερα θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών,  οδοστρωσίας και τεχνικών (σωληνωτοί οχετοί, επενδεδυμένη τάφρος, τοίχοι αντιστήριξης)

Σχετικά Άρθρα