ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αντιπυρική περίοδος με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2017 16:55

Μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργάνωσε προχθές η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση (ΠΕΠΥΔ) Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της γιορτής του Πυροσβεστικού Σώματος, τιμώντας τους Αγίους Τρεις Παίδες εν Καμίνω.

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «Αστέρας», με τον διοικητή της ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, Αχιλλέα Τζουβάρα, κάνοντας απολογισμό δράσης να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η χρονιά καθομολογούμενα σφραγίστηκε με επιτυχές αποτέλεσμα. Κι αυτό επειδή υφίσταται συλλογική προσπάθεια και συνεργασία τόσο σε επίπεδο οργανωτικό όσο και επιχειρησιακό. Στο έργο αυτό, συνετέλεσαν καταλυτικά με τη συνδρομή και με την παρουσία τους οι εμπλεκόμενοι φορείς, Στρατός, Σώματα Ασφαλείας και Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως επώνυμοι και ανώνυμοι ιδιώτες με την υλική και ηθική τους συμπαράσταση.

Για να τονίσει ιδιαίτερα το έργο των πυροσβεστών «οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του επιτυχούς αποτελέσματος». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, για «την ανιδιοτελή προσφορά και την ευγενική χορηγία τους στην ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας» τιμήθηκαν, η ιδρύτρια και διευθύντρια του ELLOPIA FILMS Αθηνά Κρικέλη, ο πρόεδρος της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Κλεάνθης Σιαμπάκος, η γ.γ. του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Ελένη Λιάγκουρα και, ο κυβερνήτης του πλοίου «Πρωτέας» Γεώργιος Αντωνίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πυροσβέστες, αξιωματικοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass