ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ FRUIT LOGISTICA

Στο Βερολίνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 16:10

Στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου και προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο περίπτερό της.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, λουλούδια, φυτά, πατάτες, βιολογικά και οργανικά προϊόντα από το στάδιο της παραγωγής μέχρι τη μεταποίηση, συσκευασία, αποθήκευση και διανομή. Αφορά δε παραγωγούς και επιχειρηματίες εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εκθέτες θα μπορούν να εκθέσουν δείγματα των προϊόντων τους και να παρευρεθούν στο περίπτερο σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης καθώς και να κανονίσουν τα ραντεβού τους με επισκέπτες στην έκθεση.

Ο κάθε εκθέτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταφέρει αυτός τα δείγματα των προϊόντων του στον χώρο της έκθεσης, καθώς και το διαφημιστικό υλικό που αυτός επιθυμεί. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31/12/2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2413-506301 και 2413-506302, γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γεωργίου Λαδόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass