ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

«Μαρσάρουν» τα τρακτέρ οι Καρδιτσιώτες αγρότες!

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 19:45

Εντατικά προετοιμάζονται πλέον οι Καρδιτσιώτες αγρότες για δυναμικές κινητοποιήσεις διεκδίκησης σειράς αιτημάτων που σχετίζονται με την σκληρή φορολογία, τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, την καταβολή οφειλομένων από το κράτος και αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων και το δυσβάσταχτο καλλιεργητικό κόστος!

Οι αγροτικοί σύλλογοι της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και παράλληλα αποφάσισαν να ξεκινήσουν εξορμήσεις στα χωριά προκειμένου να ενημερώσουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας για τις δυσμενέστατες συνέπειες των νέων μνημονιακών μέτρων στο εισόδημά του. Παράλληλα θα γίνει και διερεύνηση αγωνιστικών προθέσεων ώστε να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο το νέο κίνημα αντίδρασης.

Ωστόσο το χρονοδιάγραμμα της αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα έχει εν πολλοίς καθοριστεί μετά και την πρόσφατη πανελλήνια συνάντηση των μπλόκων στη Λάρισα.

Σε ότι αφορά σε τοπικό επίπεδο, στην Ε.Ο.Α.Σ.Κ. συμφωνήθηκε τα τρακτέρ να αρχίζουν να βγαίνουν στις πλατείες των χωριών από τις 12 Ιανουαρίου με προοπτική μετάβασης στην Εθνικό Οδό προς το τέλος του μήνα, όπου και αναμένεται να συγκροτηθεί ένα Θεσσαλικό μπλόκο.

Επίσης στις 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα πανκαρδιτσιώτικη αγωνιστική σύσκεψη στον Παλαμά για τον συνεχή και αρτιότερο συντονισμό των κινητοποιήσεων οι οποίες θα κλιμακωθούν σε ολόκληρη τη χώρα ύστερα από σύσκεψη της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων. 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Του Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass