ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Νέο πάρκο άθλησης και αναψυχής στη Σωτήρα

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 19:25

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με ταχείς ρυθμούς  προχωρά η διαδικασία για τη δημιουργία νέου πάρκου άθλησης και αναψυχής στη Σωτήρα,  δημιουργώντας ο Δήμος Τρικκαίων ένα «δεύτερο πάρκο Αη Γιώργη» στα δυτικά.

Σε σχεδόν ίση έκταση με το πάρκο Αη Γιώργη, με ένα τμήμα της να έχει δοθεί - για πρώτη φορά - στον ερασιτέχνη ΑΟΤ, ξεδιπλώνεται , σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ολόκληρος σχεδιασμός για δημιουργία χώρων άθλησης, αναψυχής, ξεκούρασης των πολιτών.

Το πρώτο βήμα έγινε την περασμένη  Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, όταν πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για το έργο «Περιπατητικός διάδρομος στο αθλητικό πάρκο Σωτήρας», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ από χρήματα του Δήμου Τρικκαίων.

Αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης, αλλά απομένουν οι σχετικές διαδικασίες και οι έλεγχοι, μέχρι να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. Πάντως, διευκρινίζεται, σε σύντομο διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων θα είναι έτοιμος να αρχίσει την υλοποίηση του διαδρόμου. Αυτός θα είναι συνολικού μήκους περίπου 1000 μέτρων και πλάτους 1,80 μ. Μέρος της περιπατητικής διαδρομής κατασκευάζεται παράλληλα με τμήμα της περίφραξης του αθλητικού πάρκου ενώ ο υπόλοιπος διάδρομος διαμορφώνεται εντός του υφιστάμενου χώρου αναψυχής.

Αφού ολοκληρωθούν οι  απαιτούμενες εργασίες στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις υπόλοιπες προβλέψεις του Δήμου, δηλαδή για τη δημιουργία:

* Ενός τέταρτου γηπέδου ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για όσους το επιθυμούν.

* Δύο γηπέδων μπάσκετ

* Δύο γηπέδων τένις

* Χώρων αποδυτηρίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass