Επαναλειτουργεί για τα αδέσποτα το Κτηνιατρείο Τρικάλων

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 21:22

ΤΡΙΚΑΛΑ

Επαναλειτουργεί για τα αδέσποτα το κτηνιατρείο Τρικάλων, με τον δήμαρχο Τρικκαίων να έχει πραγματοποιήσει επίσκεψη στον ανακαινισμένο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ψύχο, ο δήμαρχος επισκέφτηκε τον χώρο που ανακατασκευάστηκε από την ΠΕ Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία συνήφθη χρησιδάνειο για τη λειτουργία του. Ακολούθησε μια διαδικασία καταγραφής, ελέγχου, αντικατάστασης του εξοπλισμού, τόσο του κτηνιατρείου όσο και του χειρουργείου ειδικότερα, όπως επισημάνθηκε από τη δημοτική αρχή.  Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στον με προσεκτικά βήματα σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων στον Δήμο Τρικκαίων. Ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Ψύχος επεσήμανε τη μεθοδική δουλειά που έγινε.
Συγκεκριμένα, στο Κτηνιατρείο (με κτηνίατρο τον κ. Κοσμά Αποστολίδη), ξεκίνησε από χθες  μια διαδικασία στειρώσεων, εμβολιασμών και τοποθέτησης τσιπ στα αδέσποτα της πόλης των Τρικάλων.
Ταυτοχρόνως, δημιουργήθηκε βάση δεδομένων, στα οποία καταγράφονται τα σημασμένα με τσιπ αδέσποτα, προκειμένου να ξέρει ο Δήμος, σε ποιον ανήκουν τα ζώα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass