ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ

Δράσεις για το παλιό εμπορικό κέντρο στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 16:47

ΤΡΙΚΑΛΑ
Συγκεκριμένες δράσεις για το παλιό εμπορικό κέντρο, συζητήθηκαν χθες σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εμπόρων – καταστηματαρχών, με τον δήμαρχο Τρικκαίων στο δημαρχείο.

Η συνάντηση έγινε  παρόντος του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του αντιδημάρχου κ. Κ. Ψύχου, των  μελών του Συλλόγου επαγγελματιών - καταστηματαρχών Παλιού Εμπορικού Κέντρου των Τρικάλων κ. Κράια και Καντερέ, οι οποίοι και συζήτησαν με τον κ. Παπαστεργίου για συγκεκριμένα ζητήματα.
Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, το πρώτο αφορά  στις βελτιώσεις και παρεμβάσεις στον φωτισμό, ως αρμοδιότητα του Δήμου Τρικκαίων. Το δεύτερο, η αναβάθμιση της εικόνας των ανοίκιαστων καταστημάτων, που θα επιτευχθεί μέσω συνεννόησης των μελών του συλλόγου με τους ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων. Το τρίτο, η ενημέρωση από τον κ. Παπαστεργίου, για την αναζωογόνηση της εικόνας του ιστορικού κέντρου, με την αναμενόμενη ανακατασκευή της εβραϊκής Συναγωγής. Κάτι που, σε συνδυασμό με την απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση Τελ Αβίβ – Ν. Αγχιάλου, θα οδηγήσει στην προσέλευση επισκεπτών από το Ισραήλ στα Τρίκαλα, όπως συγκεκριμένα αναφέρθηκε. Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε επίσης τη σημασία της ώθησης που δίνουν οι παρεμβάσεις του Δήμου σε περιοχές της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass