Εκοψε πίτα η ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας της ΝΔ

• Παρουσία τοπικών στελεχών και φίλων του Κόμματος

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 19:01

ΤΡΙΚΑΛΑ
(Της ανταποκρίτριάς μας)

Χωρίς τελικά την παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος θα ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Ορφέας» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας, της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας κ. Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος υπογράμμισε πως «ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με μια κυβέρνηση η οποία επιδιώκει πόλωση, συκοφαντία, διχασμό και αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα σοβαρά προβλήματα που τον ταλανίζουν, για να διευκρινίσει στη συνέχεια:
«Εμείς λέμε, δια στόματος Κυρ. Μητσοτάκη «Ολα στο φως». Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί η πορεία της παράταξής μας ήταν, είναι και θα είναι εντελώς κρυστάλλινη. Με αυτά τα λίγα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ και να σας ευχηθώ για μια ακόμη φορά ευτυχισμένο το 2018». Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με καθαρή και μεγάλη νίκη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο κ. Στέργιος Χυτούδης, αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού, ο κ. Νίκος Καρδούλας, τομεάρχης Οργανωτικού νομού Τρικάλων, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας, ο πρώην νομάρχης και βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και η κ. Δέσποινα Λασπά.
Την πίτα έκοψαν μαζί ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαμπάκας Γιώργος Γεωργίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass