Κέντρο Κοινότητας στον Δήμο Τρικκαίων

• Με ενημέρωση για Προγράμματα και Υπηρεσίες

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2018 20:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Από χθες, 1η Μαρτίου 2018 είναι στη διάθεση όλων των Τρικαλινών και ιδίως όσων αντιμετωπίζουν πτυχές της κρίσης, το Κέντρο Κοινότητας στο Δήμο Τρικκαίων.


Ο βασικός σκοπός του Κέντρου Κοινότητας, είναι «η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Δηλαδή, υπηρεσίες που θα λειτουργούν υποστηρικτικά με τις δομές του Δήμου και θα προσφέρουν όλα όσα απαιτούνται για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και παροχή βοήθειας». Το Κέντρο συλλειτουργεί με το υπάρχον «Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων», ως μία δομή.
Το Κέντρο Κοινότητας εντάχθηκε στο ΠΕΠ Θεσσαλίας με προϋπολογισμό περίπου 420.000€ για τα λειτουργικά έξοδα για τρία χρόνια, με τον Δήμο Τρικκαίων να υποβάλλει έγκαιρα τον σχετικό φάκελο.
Ο χώρος στον οποίο λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας είναι ο χώρος στέγασης και συγκέντρωσης Δομών του Δήμου. Μέσω της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος για ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, στο ίδιο κτήριο αναμένεται να στεγαστούν:
• το Κοινωνικό Εστιατόριο
• το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass