Κοινή προσπάθεια για να «ανασάνει» το Πήλιο

• Με τον διακριτό του ρόλο ο καθένας, λέει ο δήμαρχος Π. Κουτσάφτης

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2018 19:43

Τη συνένωση όλων των δυνάμεων ώστε να αντιμετωπιστούν ενιαία και με αποτελεσματική ισχύ τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Πήλιο, επισημαίνει ως αναγκαιότητα ο δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης.


«Η επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρ. Σπίρτζη, η αυτοψία σε δεκάδες πληγές που άφησε πίσω η κακοκαιρία, το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και οι ανακοινώσεις που έγιναν, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια.
Έναν αγώνα από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει κανείς.
Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι καθημερινή και αποτελεσματική, ειδικά μετά τις καταστροφές από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.
Η επί τόπου παρουσία του περιφερειάρχη κ. Κων. Αγοραστού, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Μαγνησίας, επαύξησε τα αποτελέσματα των προσωρινών παρεμβάσεων και βελτίωσε τη διαχείριση μιας κατάστασης που έμοιαζε να μην είναι αντιμετωπίσιμη, τραγική.
Διατέθηκαν από την πρώτη στιγμή μέσα και δυνάμεις, ώστε η περιοχή να ανακουφιστεί άμεσα και οι ρυθμοί να μην αποκλίνουν ανεπανόρθωτα από την κανονικότητα.
Χρειάζεται πολλή δουλειά για να επουλωθούν οι πληγές. Απαιτούνται γενναίες χρηματοδοτήσεις για να διατηρήσουμε τη δυναμική του Πηλίου.
Πάνω όμως από τις μελέτες και τις πιστώσεις, χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις ενωμένες στο μέτωπο για τη δημιουργική αποκατάσταση του Πηλίου.
Δεν είναι ώρα να μετρήσουμε αντιδράσεις αλλά να αναμετρηθούμε με την ιστορική ευθύνη μας, να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό.
Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε όλοι μαζί, ο καθένας με τον διακριτό ρόλο του αλλά με κοινή στόχευση.
Ως Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου ευχαριστούμε όλους όσοι, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, βρίσκονται μαζί μας και παλεύουν για να σώσουμε το Πήλιο, τους ανθρώπους του και τις περιουσίες τους.
Η μάχη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, σε όσους έμειναν άστεγοι ή είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται, είναι ευκολότερη όταν ενώνονται πολλές δυνάμεις και αυτό επιδιώκουμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass